Generelle salgsvilkår og betingelser

Generelle vilkår for salg og bruk

Disse generelle salgs- og bruksvilkårene (heretter kalt «vilkårene») gjelder for alle tjenester og produkter som tilbys via Wok Worlds nettsted, tilgjengelig på [https://wokhuset.co.no] (heretter kalt «nettstedet»). Ved å gå inn på eller bruke nettstedet godtar du disse vilkårene og samtykker i å være bundet av dem. Hvis du ikke godtar vilkårene, er du ikke autorisert til å få tilgang til nettstedet eller bruke dets tjenester og produkter.

1. BRUK AV NETTSTEDET

Nettstedet Wok World tilbyr en elektronisk plattform for salg og distribusjon av produkter relatert til matlaging og matkultur. Nettstedet er rettet mot både forbrukere og bedriftskunder som ønsker å kjøpe disse produktene. Brukerne av nettstedet (heretter kalt «brukere») kan være både fysiske og juridiske personer.

2. REGISTRERING AV BRUKERE

For å kunne utnytte funksjonene på nettstedet fullt ut, kan brukeren bli bedt om å registrere seg og opprette en konto. Ved registrering må brukeren oppgi nøyaktig og fullstendig informasjon og regelmessig oppdatere denne informasjonen for å sikre at den er oppdatert, fullstendig og korrekt. Hver bruker er ansvarlig for å holde passordet til sin konto konfidensielt og for alle aktiviteter som skjer under hans eller hennes konto.

3. INNHOLD OG OPPHAVSRETT

Innholdet på nettstedet, inkludert tekst, grafikk, logoer, ikoner, bilder, lydklipp, digitale nedlastinger og programvare, tilhører Wok World eller dets innholdsleverandører og er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Innholdet kan ikke kopieres, modifiseres, publiseres, overføres, selges, distribueres eller på annen måte utnyttes til kommersielle formål uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra Wokhuset.

4. PRODUKTER OG TJENESTER

Nettstedet The Wok World tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester relatert til matlaging og matkultur. Detaljert informasjon om hvert produkt og hver tjeneste, inkludert priser, beskrivelser og brukervurderinger, er tilgjengelig på nettstedet. Vi forbeholder oss retten til å endre informasjonen om våre produkter og tjenester, inkludert priser og tilgjengelighet, når som helst og uten forvarsel.

5. BESTILLING OG BETALING

Brukerne kan bestille produkter og tjenester via nettstedet. Ved bestilling forplikter brukeren seg til å oppgi nøyaktig og fullstendig informasjon. Hver bestilling skal bekreftes av Wok World. En bestilling anses som akseptert når Wok World har sendt en bekreftelse på e-post til brukeren. Betaling for produkter og tjenester kan gjøres med de betalingsmåtene som er godkjent på nettstedet. Full betaling kreves før levering av et produkt eller en tjeneste.

<6. LEVERING OG FRAKTKOSTNADER

Levering av produkter er underlagt leveringsbetingelsene som er angitt på nettstedet. Fraktkostnader kan påløpe og vil bli beregnet separat ved bestilling. Leveringstiden er estimert og ikke garantert. Wok World er ikke ansvarlig for forsinkelser forårsaket av tredjeparts logistikkselskaper eller andre omstendigheter som ligger utenfor vår kontroll.

7. angrerett og returrett

I henhold til gjeldende forbrukerlovgivning har brukeren rett til å trekke seg fra kjøpet innen en viss periode og på visse vilkår. Hvis brukeren ønsker å benytte seg av angreretten, må han eller hun kontakte Wok World innen den angitte angrerettsfristen og følge instruksjonene som er angitt der. Produktene må returneres i original stand og i originalemballasjen. Brukeren bærer kostnadene ved retur, med mindre annet er avtalt.

8. BRUKERANMELDELSER OG KOMMENTARER

Brukere kan publisere anmeldelser, kommentarer og annet innhold på nettstedet så lenge innholdet ikke er ulovlig, uanstendig, truende, ærekrenkende, krenkende for personvernet eller på annen måte skadelig for tredjeparter eller støtende. Innholdet skal ikke inneholde programvarevirus, politiske kampanjer, kommersielle oppfordringer, kjedebrev, masseutsendelser eller noen form for «spam». Wok World forbeholder seg retten, men ikke plikten, til å fjerne eller redigere slikt innhold.

9. ANSVARSBEGRENSNING

Wokhuset påtar seg ikke ansvar for indirekte skader som oppstår som følge av bruk av nettstedet eller ved å stole på informasjonen på nettstedet.

10. ENDRINGER I VILKÅRENE OG BETINGELSENE

Wok World forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst. De oppdaterte vilkårene trer i kraft ved publisering på nettstedet og gjelder for alle transaksjoner som gjennomføres etter publisering. Brukere oppfordres til å lese gjennom vilkårene regelmessig for å holde seg oppdatert om eventuelle endringer.

11. INTEGRITET OG PERSONOPPLYSNINGER

Wok World respekterer brukernes personvern og er opptatt av å beskytte personopplysninger. Informasjonen som samles inn via nettstedet, brukes i samsvar med vår personvernerklæring. Ved å bruke nettstedet samtykker brukerne til innsamling og bruk av personopplysninger i samsvar med disse retningslinjene.

12. SIKKERHET

Wok World treffer hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte mot tap, misbruk og endring av informasjonen under vår kontroll. Nettstedet bruker sikre metoder for håndtering av betalingsinformasjon, inkludert kryptering av kredittkortinformasjon.

13. LINKER TIL TREDJEPARTER

Nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder som ikke kontrolleres eller vedlikeholdes av Wok World. Disse lenkene er kun ment for din bekvemmelighet, og Wok House påtar seg ikke noe ansvar for innholdet eller funksjonaliteten til disse tredjepartswebsidene.

14. FORCE MAJEURE

Wok World er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende oppfyllelse av sine forpliktelser i henhold til disse vilkårene på grunn av hendelser utenfor vår kontroll, inkludert, men ikke begrenset til, naturkatastrofer, krig, terrorisme, opptøyer, epidemier, streik eller andre arbeidskonflikter eller forstyrrelser i kommunikasjon eller infrastruktur.

Wok World er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende oppfyllelse av sine forpliktelser i henhold til disse vilkårene på grunn av hendelser utenfor vår kontroll.

15. BRUK AV COOKIES

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og for å samle inn statistikk om bruken av nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet etter å ha blitt informert om bruken av informasjonskapsler, samtykker brukerne til vår bruk av disse informasjonskapslene.

16. Tvisteløsning

Tvister som oppstår i forbindelse med disse vilkårene skal, der det er mulig, løses ved forhandlinger mellom partene. Hvis tvisten ikke kan løses på denne måten, skal den avgjøres i henhold til lovene i det landet der Wok World har sitt hovedkontor, med unntak av lovvalgsregler.

17. ANNET

Hvis noen del av disse generelle vilkårene og betingelsene erklæres ugyldig eller ikke kan håndheves av en kompetent domstol, skal den aktuelle delen anses å kunne skilles fra de øvrige bestemmelsene og skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten av de gjenværende bestemmelsene.

18. KONTAKTINFORMASJON

Hvis du har spørsmål om disse vilkårene eller andre aspekter ved tjenesten vår, kan du kontakte info@wok-group.com.