Retningslinjer for personvern

PERSONVERKERKLÆRING

—-

ARTIKKEL 1 – SAMLET PERSONLIG INFORMASJON

Når du foretar et kjøp fra butikken vår, som som en del av kjøps- og salgsprosessen vår, samler vi inn personopplysningene du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.

Når du surfer i butikken vår, mottar vi også automatisk adressen til Internett-protokollen (IP-adressen) til datamaskinen din, som lar oss få flere detaljer om nettleseren og operativsystemet du bruker.

E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-poster om butikken vår , nye produkter og andre oppdateringer.


ARTIKKEL 2 – SAMTYKKE

Hvordan får du mitt samtykke?

Når v når du gir oss din personlige informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefte kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, planlegge en levering eller returnere et kjøp, antar vi at du samtykker til at vi samler inn informasjonen din og bruker den til dette formålet.

Hvis vi ber deg om å gi oss din personlige informasjon av en annen grunn, for eksempel for markedsføringsformål, vil vi be deg direkte om ditt uttrykkelige samtykke, eller vi vil gi deg muligheten til å nekte.


Hvordan kan jeg trekke tilbake samtykket mitt?

Hvis du etter å ha gitt oss ditt samtykke ombestemmer deg og ikke lenger samtykker til at vi kontakter deg, samler inn informasjonen din eller avslører dem, kan varsle oss ved å kontakte oss på info@wok-group.com


ARTIKKEL 3 – DISCLOSURE

Vi kan avsløre din personlige informasjon hvis vi er pålagt å gjøre det ved lov eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.


ARTIKKEL 4 – Cloudway

Butikken vår er vert på Cloudway. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge tjenestene og produktene våre til deg.

Dataene dine lagres i systemet for datalagring og Cloudway-databaser , og i den generelle Cloudway-applikasjonen. Dataene dine lagres på en sikker server beskyttet av en brannmur.


Betaling:

Hvis du kjøper gjennom en direkte betalingsgateway , i så fall vil Cloudway lagre kredittkortinformasjonen din. Denne informasjonen er kryptert i henhold til Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Informasjon knyttet til kjøpstransaksjonen din lagres så lenge det er nødvendig for å fullføre bestillingen din. Når bestillingen din er fullført, slettes informasjonen knyttet til kjøpstransaksjonen.

Alle direktebetalingsporter følger PCI-DSS-standarden, administrert av PCI Security Standards Council, som er et resultat av felles innsats fra selskaper som f.eks. Visa, MasterCard, American Express og Discover.

PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortdata av butikken vår og dens tjenesteleverandører .

For mer informasjon, se Cloudways vilkår for bruk her eller policyen Merk av for personvern her.


ARTIKKEL 5 – TJENESTER LEVERT AV TREDJEPART


Generelt vil tredjepartsleverandørene vi bruker kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den grad det er nødvendig for å utføre tjenestene de leverer til oss.

Men noen tredjepartsleverandørers tjenester, som f.eks. betalingsgatewayer og andre betalingstransaksjonsbehandlere, har sine egne retningslinjer for personvern angående informasjon som vi er pålagt å gi dem for kjøpstransaksjonene dine.

Når det gjelder disse leverandørene, anbefaler vi at du leser personvernreglene deres nøye slik at du kan forstå hvordan de vil behandle din personlige informasjon.

It Vær oppmerksom på at noen leverandører kan være lokalisert eller ha fasiliteter i en annen jurisdiksjon enn din eller vår. Så hvis du bestemmer deg for å fortsette med en transaksjon som krever tjenester fra en tredjepartsleverandør, kan informasjonen din være underlagt lovene i jurisdiksjonen der denne leverandøren er lokalisert eller jurisdiksjonen der dens anlegg er lokalisert.

For eksempel, hvis du befinner deg i Canada og transaksjonen din behandles av en betalingsgateway i USA, kan informasjon som tilhører deg og som ble brukt til å fullføre transaksjonen, avsløres i henhold til amerikansk lovgivning, inkludert Patriot Act .

Når du forlater butikkens nettsted eller blir omdirigert til en ti-nettside eller app ers, du er ikke lenger underlagt denne personvernerklæringen eller nettstedets vilkår for bruk.


Koblinger

Du må kanskje forlate nettstedet vårt ved å klikke på visse lenker på nettstedet vårt. Vi påtar oss ikke noe ansvar for personvernpraksisen til disse andre nettstedene og anbefaler at du leser personvernreglene deres nøye.


ARTIKKEL 6 – SIKKERHET

For å beskytte dine personopplysninger tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at de ikke går tapt, misbrukes, åpnes, avsløres, endres eller ødelegges på upassende måte.

Hvis du gir oss kredittkortinformasjonen din, vil være chi gitt gjennom bruk av SSL-sikkerhetsprotokollen og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer ytterligere generelt aksepterte industristandarder.

COOKIE-FILER

Her er en liste over informasjonskapsler vi bruker . Vi har listet dem opp her slik at du kan velge om du vil tillate dem eller ikke.

_session_id, unik øktidentifikator, lar Cloudway lagre øktinformasjonen din (henviser, landingsside osv.).

_Cloudway_visit, ingen data lagret, vedvarer i 30 minutter fra siste besøk. Brukes av vår nettstedsleverandørs interne statistikksporingssystem for å registrere antall besøk.

_Cloudway_uniq, ingen data lagret, utløper ved midnatt (avhengig av besøkendes plassering) neste dag. Beregner antall besøk til en butikk per unik kunde.

cart, unik identifikator, varer i 2 uker, lagrer handlekurvinformasjonen din.

_secure_session_id, økt unik identifikator

storefront_digest, unik identifikator, udefinert hvis butikken har et passord, brukes det til å vite om den nåværende besøkende har tilgang.


ARTIKKEL 7 – AVTALE OM SAMTYKKE

No ved å bruke dette nettstedet, representerer du at du er minst myndighetsalder i staten eller provinsen du bor i, og at du har gitt oss ditt samtykke til å la eventuelle mindreårige pårørende av deg bruke dette nettstedet.


ARTIKKEL 8 – ENDRINGER I DENNE PERSONVERNSPOLITIKKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst les den ofte. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter publisering på nettstedet. Hvis vi gjør endringer i innholdet i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter vi avslører den. .

Hvis butikken vår er kjøpt opp av eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din bli overført til de nye eierne slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.


SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON

Hvis du vi ønsker å: få tilgang til, korrigere, endre eller slette all personlig informasjon vi har om deg, sende inn en klage, eller hvis du bare ønsker mer informasjon, kontakt vår personvernansvarlige på info@wok-group.com